Retur och ångerrätt

Vårt största mål är att alla våra kunder skall vara 100% nöjda. 

Returer
Våran standard returpolicy varar i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan ditt köp så kan vi vanligtvis inte göra en retur eller återbetalning. 

För att din retur skall godkännas, så måste din produkt vara oanvänd och i samma skick som när du mottog den. Den måste också vara i sin originalförpackning. 

Det finns vissa situationer där vi ej betalar ut hela köpesumman vid retur. (Om godkänd) 

  • Om produkten ej returneras i sin originalförpackning, är skadad, eller saknar delar pågrund av orsaker vi inte påverkat. 
  • En retur som registreras 30 dagar efter ditt köp. 

Återbetalning

När vi har mottagit och inspekterat din retur så mailar vi tillbaka om din återbetalning är godkänd eller ej. 

Om din retur är godkänd så gör vi en återbetalning till bankkortet som användes vid ditt köp. 

Försenad eller utebliven återbetalning

Om du inte fått din återbetalning, var vänligen kolla ditt bankkonto igen. Det kan ta lite tid innan din återbetalning har registrerats. Har det gått 2 veckor och du fortfarande inte har fått den, vänligen kontakta oss på info@willsportbags.se .

Utbyten

Vi gör endast byten av din produkt inom 30 dagar efter ditt köp om den inte funkar eller är trasig. Om du vill byta din vara mot en ny likadan så vänligen kontakta oss infowillbags@gmail.com och skicka din produkt till: 

Will bags
Bergsgatan 7
69231 Kumla

OBS: Viktigt att din följesedel finns med i paketet så att vi kan identifiera vem det är som skickat returen. Har du inte kvar följesedeln så skriv ditt namn + ordernummer på en lapp och lägg i paketet.